evden eve nakliyat

Evden Eve Nakliyat

29 Ağustos 2012 Çarşamba

Bursa Star Evden Eve Nakliyat

Türkiyedeki evden eve nakliyat firmaları ücretsiz tanıtım platformumuz yayın hayatına başlamıştır .
ücretsiz site reklamı ilan ürün tanıtımı

Maltepe evden eve nakliyat

Maltepe nakliyat Evden eve nakliyat sektöründe uzun yıllardır edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda her geçen gün hizmet kalitemizi artırmakta ve müşteri memnuniyetini temel ilkemiz edinmekteyiz.
Maltepe evden eve nakliyat hizmetimiz çerçevesinde de uzun yıllardır balgat ilçemizde edindiğimiz geniş referans ağımızın da bize vermiş olduğu güven doğrultusunda yeniliklerle karşınıza çıkmaya devam ediyoruz.
maltepe evden eve nakliyat sektöründe hizmet vermekte olan öncü kuruluş olmanın verdiği haklı gururu yaşarken aynı zamanda bunun bize yüklediği sorumluluğun da farkındayız. Bu yüzden her yıl araç filomuzu güncellemek ve personelimizin sektörel donanımlarını güçlendirmek adına mesleki eğitim programlarını güncellemekteyiz.
Nasıl taşınırım?
maltepe evden eve nakliye hizmetimiz için bize ulaşmanızın ardından firmamızda çalışmakta olan exper evinize gelecek ve eşyalarınız üzerinde bir etüt çalışması yapacaktır. İdeal personel sayısı ile birlikte en uygun araç tipi belirlenecek ve taşınmanın gününe karar verilecektir.

Taşıma günü evinize gelen profesyonel taşımacılık ekibimiz, eşyalarınızı ambalajlama ve paketleme işlemlerinden geçirerek en güvenlikli biçimde nakliyat aracımıza yerleştirecek ve taşımayı aynı gün içerisinde tamamlayacaktır.
Yeni evinize yakacık Nakliyat ile taşınmış olmanın güzelliğini ve fırsatlarını yaşadığınız gibi, soğanlık evden eve nakliyat firması olarak bu ilçemizi en iyi tanıyan firmalardan olmamızdan dolayı taşınma sürecinin kolaylığını da yaşayarak gözlemleyebileceksiniz.
Balgat nakliyat hizmeti için bize irtibat telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz…

3 Ağustos 2012 Cuma

Ümraniye Evden Eve Nakliyat Evden Eve Taşıma

Ümraniye'de Evden Eve Nakliyat sektöründe Melikgazi evden eve nakliyat ve Melikgazi evden eve taşımacılık ta ilk akla gelen firmalardan olan Ümraniye Nakliyat Siz değerli  Müşterilerin hizmetindedir.

Ümraniye Evden Eve Nakliyat ve Evden Eve Taşımacılık işlerinizde olduğu gibi parsiyel ( parça ) yük ve eşya taşımacılığında da siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir.
Eşya yada parçayükleriniz kapıdan alınıp taşınacağınız şehirde eve teslim şeklinde çalışmaktayız.

Siz değerli müşterilerimizin telefonla gerekli bilgileri vermesi yeterlidir.İşinde uzman elemanlarımız eşyanın bulunduğu adresten eşyalarınızı alıp ( montaj - demontaj dahil ) Eşyanın gideceği adrese teslim etmektedir.

Her hafta izmir-istanbul- ümraniye İstanbul arası nakliyat aracımız vardır Siz de bu kervana katılmak isterseniz: iletişime geçiniz

Beykoz Evden Eve Nakliyat

 Beykoz evden eve nakliyat ve depolama hizmeti vermemekte bunlara ek olarak Ofis taşımacılığında da siz müsterilerimize kolaylık sağlamaktadır.


Safir evden eve nakliyat 20 yıllık tecrübeye dayanarak her gün gelişen teknoloji ürünlerinden faydalanıp siz değerli müşterilerimize sunarak memnuniyetinizi kazanmak bizim için en belirgin amaçlarımızdan biridir.

Beykoz evden eve nakliyat yıllar önce insanlara yük olan hatta şimdi bile kabus gibi görünmekten çıkaran ev taşımacılığı, insanlara önce güven sonra kalite sunmaktadır. Beykoz evden eve nakliye her sektörde olduğu gibi evden eve nakliyatta da siz değerli müşterilerimizin güvenini kazanmış ve ayrıca kaliteyi ön planda tutup en iyi derecede taşımayı başarıya doğru devam etmektedir.

Beykoz Nakliyat tecrübeli ve eğitimli personeli ile kalite ve iş güvenliği konularında öncü yaratığı memnuniyeti ile örnek bir kurum olmaktır.

Taşıma Sistemi

  •  Beykoz Ofis Taşıma işlemi yapılmadan eşya tespiti yapılarak eşyaların detayı net olarak saptanır (ekspertiz). Bu hizmetimiz ücretsiz yapılır.
  •  Beykoz Ekspertiz raporu doğrultusunda bir taşınma programı yapılır. Yapılan ofis taşıma programı çerçevesinde;
  • Tüm masalar, dolaplar ve yeni taşınacak ofisteki yerleri numaralandılır. Yükleme işleri bu numaralandırma doğrultusunda yapılır bu şekilde yeni ofisteki yerleştirme karmaşası önlenmiş olur.
  • Tüm Dosya ve klasörler paketlenir.
  •   Mobilyaların taşınma esnasında zarar görmemesi için hava baloncuklu naylonlarla ambalajlanması ve köşelerine koruyucular yerleştirilmesi işlemleri yapılır.
  •  Büro eşyalarınız yeni ofisinizde departman ve kod numarasına göre sizin istediğiniz şekilde elemanlarımız tarafından yerleştirilir.
  •   Bilgisayar ve elektronik eşyalar ayrı ayrı paketlenir.
  •   Monte ve de'monte gerektiren mobilyalarınız marongozlarımız tarafından yapılır.
  •   Yerleştirme