evden eve nakliyat

Evden Eve Nakliyat

11 Eylül 2013 Çarşamba

Nakliyat Firmaları'nı Dolandırdılar

Nakliyat firmaları Sahte evrakla nakliyecilerin mallarını taşıma bahanesi ile kandıran ve aldıkları malları kendi depolarına boşaltarak dolandırıcılık yapan 5 kişiden biri polisler tarafından gözaltına alındı.
Hazırladıkları sahte belgelerle nakliyat firmalarına giden 5 kişilik çete, 4 günde 85 bin TL'lik temizlik malzemesi, 15 ton boya ve 17 ton Mısır aldı. Aldıkları malzemelerin adreslere ulaşmaması üzerine yüklerin sahibi olan nakliyat firmaları durumu polise bildirdi.
Yapılan şikayet üzerine başlatılan çalışma sonrası polis ekipleri kamyon şoförü Süleyman K. (52) isimli şahsa ulaşmayı başardı. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Süleyman K.'nin sahte ehliyet kullandığı tespit edildi. İşlemleri tamamlanan Süleyman K. adliyeye sevk edildi. Polis ekipleri Süleyman K.'nin beraberindeki 4 kişi ile malları indirdikleri depoyu bulabilmek için çalışma başlattı. kaynak:haberler.com/nakliyat-firmalarini-dolandirdilar-5046886-haberi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder